De funtie
De assistent inkoper onderhoudt samen met Category managent het contact met leveranciers. Zodat collecties op tijd op voorraad zijn en voldoen aan wat is afgesproken. Je communiceert met de leverancier en intern met logistiek, daarnaast verwerk je inkooporders in systemen en signaleer je mogelijke fouten.
Communiceren met leveranciers, coördineren van de inbound en checken of de artikelen voldoen aan de gemaakte afspraken zijn jouw kerntaken. Intern overleg je met logistiek, verwerk je de inkooporders in verschillende systemen. De functie van inkoop assistent is dynamisch en nog niet geheel vastomlijnd. Je kunt de functie dus ook een stuk zelf invullen.

Wie we zoeken
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons bedrijf samen naar een hoger niveau te tillen. Ons team is klein, dus het nemen van verantwoordelijkheid is een vereiste. We zoeken iemand met ervaring in de retail (mode of als inkoper). Je hoeft nog geen goeroe te zijn je kan in je eigen tempo groeien. Je hebt kennis van Excel, je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Binnen deze functie is accuraat werken van groot belang. Je hebt daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring en je geniet ervan te werken met tastbare producten! Je huidige opleiding maakt ons niet zoveel uit we nemen de tijd en kijken naar hoe jij je toekomst wenst in te vullen.


Wat
je van ons kunt verwachten:

  • Marktconforme vergoeding (incl. pensioen) en een bonus naar rato van succes;
  • Een leuke werkomgeving waarbij we elkaar scherp houden en daarna een borrel drinken;
  • Wij groeien snel, daarom is er veel ruimte voor ontwikkeling en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Een laptop en telefoon;
  • En natuurlijk: schoenen van de zaak.