Do you have a passion for (e-)commerce, fashion or marketing? Come work with us.
We’re located at Leen Jongewaardkade 99 in Amstedam
Check out our open vacancies below.

Jobs: e-shop manager

De functie

Onze nieuwe shopmanager opereert vanuit ons kantoor in Amsterdam, en is verantwoordelijk voor de omzet in zijn eigen shops. Dit kan (een deel van) onze webshop zijn, of één of meerdere marktplaats(en). Wij maken samen een plan, welke hij/zij vervolgens omzet in acties en campagnes. Daarnaast maak hij/zij analyses om tot een optimaal resultaat te komen.

De functie van shopmanager bij ToExplore is dynamisch en nog niet geheel vastomlijnd. Je kunt de functie dus op operationeel niveau invullen (het inzetten van de juiste campagnes op de juiste momenten), of vanuit een meer commercieel perspectief benaderen (het opzetten van samenwerkingen en hier invulling aan geven).

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons bedrijf samen naar een hoger niveau te trekken. Ons team is klein, dus het nemen van verantwoordelijkheid is een vereiste. We zoeken iemand met ervaring in de e-commerce, en ambities op het gebied van shopmanagement. Het kennen van termen als ROAS en TACOS is een pré, en ervaring met e-mail marketing is gewenst. Je hebt een goede kennis van Excel, bent bekend met verschillende type software en je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring en je geniet ervan te werken met tastbare producten!


Wat je van ons kunt verwachten:

  • Marktconforme vergoeding met daarbovenop een bonus naar rato van functie in de organisatie;
  • Een leuke werkomgeving waarbij we elkaar scherp houden en daarna een borrel drinken;
  • Wij groeien snel, daarom is er veel ruimte voor ontwikkeling en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Een laptop en telefoon;
  • En natuurlijk: schoenen van de zaak.